A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Про участь в навчанні працівників Новослобідської сільської ради в Сумському регіональному центрі підвищення кваліфікації (дистанційно)

Дата: 16.03.2021 13:09
Кількість переглядів: 396

 

   02-03 березня 2021 року спеціаліст відділу земельних відносин та екології Тетяна Рябченко прийняла участь в навчанні за спеціальною короткостроковою програмою «Управління земельними ресурсами: організаційно-правові аспекти». Ознайомлено з основними аспектами трансформації земельно-правових відносин, що відбуваються у суспільстві та основними нормативно-правовими актами, що регламентують діяльність у відповідній галузі, а також з особливостями державного регулювання окремих сфер земельних відносин. 

   04-05 березня 2021 року начальник відділу ЖКГ Сергій Лучанінов взяв участь в навчанні за спеціальною короткостроковою програмою «Основи містобудівної діяльності в забезпеченні сталого розвитку територій з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів». Розглянуті питання просторового планування територій, вимоги щодо містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єктів будівництва та оформлення будівельних паспортів забудови земельних ділянок, розроблення та затвердження містобудівної д окументації тощо.

  09-10 березня 2021 начальник відділу розвитку старостинських округів Сергій Крюков проходив  навчання за загальною короткостроковою програмою «Залучення інвестицій для регіонального і місцевого розвитку». Під час навчання розглядалися такі питання: прямі іноземні інвестиції, їх вплив на розвиток територій; спеціальні інституції з залучення прямих іноземних інвестицій: реалії України; інвестиційна нерухомість: технічні, економічні та правові аспекти; маркетинг прямих іноземних інвестицій та ін.

  11-12 березня 2021 начальник відділу ку льтури, туризму та охорони культурної спадщини Тетяна Лучанінова прийняла участь в навчанні за спеціальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Формування локального туристичного продукту". Розглянуто програму та інструменти розвитку туризму в  територіальних громадах,  питання створення та маркетингу туристичного продукту, розвитку сільського зеленого туризму.

    За результати навчання працівники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь