A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини (з 01.01.2022 реорганізовано шляхом приєдання до відділу освіти, культури, молоді та спорту)

УВАГА КОНКУРС - МОЯ СІМ'Я: МИТІ РАДОСТІ!

Сім’я – це маленький світ, створений коханням. Запрошуємо наших шанувальників долучитися до фотоконкурсу: “Моя сім’я: миті радості” і поділитися з нами часточками своїх світів і вимірів – щасливими моментами сімейного життя. Надсилайте нам фото з родинного відпочинку, свят, дозвілля, прогулянок тощо. Головне, щоб ваше сімейство випромінювало задоволення, щастя, радість.

11:30 16.04.2021

ОНЛАЙН НАРАДА!

З метою ефективної організації роботи клубних установ у період карантину, ураховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SAPS-CoV-2» (зі змінами) 15 квітня 2021 року відбулась обласна онлайн-нарада керівників структурних підрозділів з питань культури районних державних адміністрацій, сільських, селищних, міських рад, директорів базових клубних закладів області за темою «Культурні ініціативи - як основа розвитку громад Сумщини». Від Новослобідської сільської ради прийняли участь у нараді начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тетяна Лучанінова та в.о директора КЗ "Новослобідський сільський будинок культури" Яніна Гудімова. Великий обсяг дуже корисної інформації отримали та найближчим часом поділимось зі своїми колегами - клубними працівниками громади! Дату, час та формат проведення наради буде оголошено додатково!

11:41 15.04.2021

День пам'яті сорока севастійских мучеників - одне з головних церковних свят року

День пам'яті сорока севастійских мучеників - одне з головних церковних свят року. У цей день церква вшановує пам'ять сорока солдатів, які померли за віру в Христа і стали шануватися як святі. Це свято прославляє силу віри і відданість Богу. На честь торжества трохи пом'якшуються обмеження Великого посту.

15:09 22.03.2021

УВАГА! ВІРШОВАНИЙ ФЛЕШМОБ!

Увага! Долучайтесь! Не забудьте посвить під вашим відео хештег! Публікуйте на своїх сторінках, або https://www.facebook.com/groups/178604436857898

11:15 10.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь