A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Держпраці/Інспектор праці інформує

Сумський центр профтехосвіти ДСЗ: розкриваємо внутрішні таланти, про які ви раніше й не здогадувались

Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (далі – ЦПТО ДСЗ) – це спеціалізовані навчальні заклади, основним завданням яких є навчання та перекваліфікація дорослих людей. 

19:34 22.12.2020

Служба зайнятості Сумщини учасникам АТО (ООС)

За одинадцять місяців поточного року послугами обласної служби зайнятості скористалися  1085 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції (операції об'єднаних сил) (далі АТО (ООС)), з них 57 осіб з інвалідністю. Допомогу по безробіттю отримували 1057 чоловік зазначеної категорії.

18:30 22.12.2020

Перевірка комунального некомерційного підприємства Новослобідської сільської ради «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини»

На виконання Листа Управління Держпраці в Сумській області від 10.06.2020 р. №18-28/04/3900/2020, Розпорядження сільського голови від 12.06.2020 року №100/02-05 для уникнення порушень в під час нарахування та виплати заробітної плати медичним та іншим працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, головним спеціалістом відділу фінансів та економічного розвитку Новослобідської сільської ради Григор’євою Тетяною Олександрівною у присутності директора Дробилко Ганни Вікторівни та бухгалтера Мацуй Вікторії Володимирівни, з 06 по 07 липня 2020 року було проведено інспекційне відвідування вказаного підприємства, що зареєстроване за адресою: 41530, Сумська область, Путивльський район, село Нова Слобода, вулиця Першотравнева, будинок, 3а.

17:00 07.07.2020

Зміни в трудовому законодавстві під час карантину

30 березня 2020 року прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)» (Законопроєкт № 3275 від 29.03.2020 року). Ним, зокрема, внесено зміни в трудові відносини під час карантину.

16:05 06.05.2020

Інформацiйно-роз'яснювальна робота у сферi будiвництва

З метою попередження порушень законодавства про працю інспектор праці Новослобiдськоi сiльськоi ради проводить постійні відвідування суб’єктів господарської діяльності, під час яких роботодавців та найманих працівників інформуе про найбільш ефективні способи дотримання трудового законодавства, надае методичні та практичні рекомендації щодо інструментів, які використовуються для забезпечення гідної праці. Інформаційно-роз’яснювальна робота інспектора праці спонукає роботодавців поглянути під іншим кутом зору на стиль ведення свого бізнесу та згадати про соціальну відповідальність перед своїми працівниками. Під час таких заходів, і роботодавці, і наймані працівники мають можливість одержати саме ту інформацію, яка сприятиме реалізації їх особистих потреб, прав і можливостей у світі праці.

11:28 11.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь