A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Novel coronavirus (2019-nCoV)


 

 

Дата: від до Скинути

Вчерговий раз, до Новослобідської сільської ради від нашого постійного партнера Міжнародного Благодійного фонду «АІСМ Україна» надійшла гуманітарна допомога

Вчерговий раз, до Новослобідської сільської ради від нашого постійного партнера Міжнародного Благодійного фонду «АІСМ Україна» надійшла гуманітарна допомога у вигляді продовольчих наборів, жіночої гігієни та дитячих і дорослих підгузок.

08:10 15.03.2024

"ЗНАЙ І ЛЮБИ СВІЙ КРАЙ"

12 березня було підведено підсумки територіального етапу обласної заочної виставки декоративно – ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край».

08:08 15.03.2024

НСЗУ інформує

Зазвичай, щоб потрапити на безоплатну консультацію до лікаря-спеціаліста, потрібно мати електронне направлення. Але до деяких фахівців можна звернутись навіть без направлення, і цей візит покриє Програма медичних гарантій.

07:50 15.03.2024

14 березня – День українського добровольця

14 березня в Україні відбувається вшанування добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну.

19:09 14.03.2024

13 березня - Третій день Масляної "Ласунка"

"Ласунка" - цей день був присвячений святковим ласощам і частуванням.Цей день був найзбитковішим днем Масляної для сімей, у яких було багато дочок.Адже мама дружини мала продемонструвати зятю своє ставлення і частуванням, і поведінкою. Млинці готували різні та з безліччю начинок: з ікрою, грибами, горіхами, медом та фруктами. Попри це, частування тещі у цей день мали не стільки кулінарний, скільки ритуальний характер. За цим стежила вся рідня, запрошена на застілля. За участю зятя й тещі також проводили різні ігри та розігрували сценки.

12:59 13.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь