A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

GENIUS Olimpiad Ukraine

GENIUS Olimpiad Ukraine - перша у світі ліцензійна Олімпіада Геніїв - найбільший конкурс проектів екологічного спрямування у світі для школярів 8-11 класів.

10:14 12.03.2024

Кажуть, обличчя, як і очі — дзеркало душі. Проте чи вірно це? Особливо коли йдеться про людину, яка отримала травму.

Перебуваючи в громадських місцях, ми можемо зустрічати людей з травмами обличчя або ж ампутаціями кінцівок. І відчуття страху, сорому, а потім провини та жалю, які іноді виникають всередині нас при цьому, є природними. Аби не фокусуватися на травмі, ми можемо відводити очі чи взагалі уникати контакту. Та це ображає людину, адже така реакція змушує її відчувати себе іншою, ба навіть негідною уваги та спілкування. Це ранить і геть не сприяє адаптації в суспільстві після отримання травми.

10:02 12.03.2024

Оголошуємо про благодійну акцію "Коробка вдячності ЗСУ"

Упродовж тижня з 12.03.2024-19.03.2024 в кожному закладі культури Новослобідьскої сільської ради буде знаходитись «Коробка вдячності ЗСУ», де жителі будуть мати можливість висловити свою вдячність та підтримку нашим воїнам: в коробку можна покласти смаколики, засоби гігієни, побутові речі, тощо. Крім необхідних побутових речей та смаколиків можна покласти в коробки й власноруч виготовлені сувеніри, листівки та малюнки - частинку свого серця. Після проведення акції коробки будуть передані нашим захисникам та захисницям.

09:09 12.03.2024

11 березня -Всесвітній день сантехніка

11 березня проводиться Всесвітній день сантехніка. Проходить під егідою Всесвітньої ради по сантехніці - the World Plumbing Council. Ці березневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер.Свято призначене для всіх монтажників, водопровідників, проєктувальників опалювальних, каналізаційних систем і систем водопостачання. Ця професія має давню історію.

10:36 11.03.2024

11 березня - початок Масляної🥞💕

з 11 по 17 березня відзначають Масляну або Масницю. У різних регіонах України цей тиждень називають по-різному: Масляниця, Запусти, Пущення, Сиропуст, Колодій тощо.

10:35 11.03.2024

ПСИХОЛОГІЧНЕ НАСИЛЛЯ

Почастішали звернення щодо неконтрольованої поведінки підлітків та наростання психологічного насильства між партнерами. Досить відчутно, що люди втомлені і іноді їхній негативний психічний стан стає причиною конфліктів та суперечок.

09:05 11.03.2024

Сьогодні, 10 березня 2024 року в Новослобідській сільській територіальній громаді відбулася церемонія прощання із загиблим Героєм, жителем с. Манухівка – ВЛАСЕНКО Олегом.

Сьогодні, 10 березня 2024 року в Новослобідській сільській територіальній громаді відбулася церемонія прощання із загиблим Героєм, жителем с. Манухівка – ВЛАСЕНКО Олегом.

18:24 10.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь