Держпродспоживслужба інформує!
З початку 2024 року в Україні зареєстровано спалахи Африканської чуми свиней в Київській, Чернігівській, Полтавській областях.08:59 23.07.2024
Держпродспоживслужба інформує!
З початку 2024 року в Україні зареєстровано спалахи Африканської чуми свиней в Київській, Чернігівській, Полтавській областях.08:59 23.07.2024
09:58 12.07.2024
ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ РИБОЮ ТА ЇХ ПРОФІЛАКТИКА
Риба - смачний і корисний продукт, відмовлятися від її споживання через острах отруєння необов'язково. Однак, із огляду на те, що риба є швидкопсувним продуктом і часом вживається в їжу в сирому вигляді, отруєння нею не є рідкістю. Найбільш часто отруєння рибою реєструються в жарку пору року, що пов'язано з порушенням температурного режиму, зберігання продукту і страв з нього. Збільшується число випадків отруєння рибою і в святкові дні, так як в цей час підвищений попит на рибні вироби, і деякі недобросовісні продавці намагаються, користуючись ажіотажем, позбутися від неякісного товару. До отруєння рибою призводять причини, які можна розділити на три групи:11:15 26.06.2024
09:10 13.06.2024
10:58 05.06.2024
Сибірка тварин – чи актуальне питання профілактики?
10:38 17.05.2024
ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ ПЕСТИЦИДІВ В МЕЖАХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ
09:24 14.05.2024
Вплив насичених жирних кислот на організм людини
11:55 03.05.2024