A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Комунальний заклад "Новослобідський сільський будинок культури"

Крути

Ця історія досі викликає неоднозначні оцінки. І це відбувається як з боку суспільно - політичної свідомості обох держав, учасниць згаданої події, так і з боку суто історичного підходу вельми шанованих дослідників.

09:33 29.01.2020

Новий рік

         З-поміж багатьох сучасних свят Новий рік є найулюбленішим. Можливо, тому що обіцяє зустріч із чимось таємничим, дає надію, що прийдешній час буде кращим, ніж минулий. 

09:10 15.01.2020

Святковий ярмарок «Слобожанські смаки»

7 січня 2020 року в м. Суми відбувся гастро фест «Слобожанські смаки». Новослобідська сільська рада приймала актину участь і в святковому ярмарку, і в конкурсній програмі, і в концертній програмі! На ярмарку гостей фестивалю пригощали традиційним НАШИМ кулішем, горюнськими курниками з гарбузом, для дітей теж були смаколики – льодяники та меренгові цукерки! Наш збірний фольклорний колектив «Горюнчанка» КЗ «Новослобідський сільський будинок культури» приваблював сумчан, до горюнського подвір’я, різвяними піснями, автентичними колядками, яскравими  костюмами! Ярмарок розпочався о 13:00 годині, а о 15:00 годині залунали пісні зі сцени! Колективом «Горюнчанка» проведений обряд «Коляда»! Старовинні колядки та різдвяні пісні, від горюнських дівчат почули Суми! По бурхливим оплескам глядачів, було чутно, що виступ дуже сподобався! «Горюнчанка» вийшла на сцену, вже коли було темно та запалили святкову ілюмінацію міста, саме це додало виступу казкової загадковості, реалістичності, святковості! Наталя Подшивайлова, художній керівник колективу, прийняла участь у конкурсі колядок, отримала перемогу та подарунок від організаторів! Горюнську мову почули Суми! Крокуємо разом! В туристичній Сумщині, горюнська автентика набирає обертів!

13:23 08.01.2020

Перлини Путивльщини

   Наш край споконвіку славиться самобутньою культурою і автентичністю. Задля збереження цих скарбів щорічно в Путивльському будинку культури проводиться районний фестиваль – конкурс пісенного фольклору «Перлини Путивльщини». 

21:38 01.12.2019

День пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій в Україні

Сьогодні, 23 листопада, День пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій в Україні. В кожній оселі о 16:00 горіла свічка пам' яті про ті страшні страждання безвинно закатованих. У філіях КЗ "Новослобідський сільський будинок культури" пройшли заходи щодо вшанування пам'яті жертв.

09:29 23.11.2019

День працівників сільського господарства

В день трудівників полів та ферм, завдяки яким на наших столах є хліб, м’ясо, молоко, овочі та фрукти. У День працівників сільського господарства України вітають усіх тих, хто від зорі до зорі, без вихідних і відпусток трудиться на землі.

08:25 16.11.2019

СВЯТО ОСЕНІ

Восени ми поринаємо у геть інший світ: де чай здається ароматнішим та смачнішим, ковдра – теплішою, а книги – цікавішими. Ідучи вулицею, ми вдивляємося у кожне деревце, щоб побачити бодай один листочок, якого ще не торкнувся пензель золотої красуні, і тішимося, коли все ж знаходимо. Осінню ми не прагнемо сховатися від дощу, а навпаки – з нетерпінням чекаємо його і щиро дивуємося, коли надворі сухо, адже саме в цю пору року дощ якийсь особливий. Про цю чарівну пору року можна розповідати багато, але краще це зробити мовою поезії,  пісні, танцю. В закладах культури Новослобідської громади відбулось СВЯТО ОСЕНІ, де аматори сцени мали змогу проявити свою творчість, і внести веселі нотки в життя односельців.

08:16 08.11.2019

День працівників соціальної сфери

Праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Люди небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує Вашої допомоги. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації. Люди, що роблять робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства – це працівники соціальної сфери. 1 листопада 2019року, на базі філії Линівський СК КЗ «Новослобідський СБК» відбувся концерт до Дня працівників соціальної сфери. Низький Вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей. Натхнення Вам і творчих успіхів у Вашій благородній справі!

08:30 03.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь