A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

УВАГА !

Шановні мешканці та гості громади!

Через постійну зміну температури на річках та озерах утворився нестійкий крижаний покров, що представляє особливу небезпеку. Просимо утримуватись від виходу на тонкий лід, який утворився на водоймищах громади, і застерегти від цього своїх дітей. Завзятим рибалкам слід пам’ятати, що зимова ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки при знаходженні на льоду.

15:00 08.12.2020

Пожежа - це небезпечно....

27 листопада 2020 року сталася пожежа в селі Волинцеве, в результаті якої загинуло дві люини ( мешканець села Волинцеве та села Іванівка). Ймовірна причина пожежі - необережність під час куріння. Співчуття рідним та близькім.   

20:29 02.12.2020

Виконавчий комітет Новослобідської сільської ради закликає мешканців громади бути обережними при користуванні природним газом.

Нехтування нормами і правилами безпечного користування газовими приладами може стати причиною трагедії. Самовільне встановлення газових приладів та недотримання вимог безпеки під час їх експлуатації залишаються головними причинами загибелі людей. У зв’язку з чим, звертаємося до мешканців сільської ради з закликом зайвий раз пересвідчитися у надійності газових приладів та відповідності їх технічним нормам. Шановні мешканці, проявляйте обережність при користуванні газовими приладами:

10:22 21.11.2020

На сайті КМУ опубліковано постанову Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 р. № 1100, якою вносяться зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641

На сайті КМУ опубліковано постанову Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2020 р. № 1100, якою вносяться зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641.

17:10 13.11.2020

УВАГА! КОНКУРС

Новослобідська сільська  рада  оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи органів місцевого самоврядування:

09:38 22.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь