A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Свято спорту в Князівському НВК

Дата: 04.04.2018 11:06
Кількість переглядів: 579

     Фото без опису    

 

          Весело та цікаво пройшов останній день навчання, перед весняними канікулами, у Князівському НВК. У гості до нашої школи завітали учні Линівського НВК на чолі з директором Скворцовим В.В. та вчителем фізичного виховання Голубцовим В.Р. Вони прибули для участі у спортивних змаганнях, які проходили у просторому спортзалі Князівського НВК. Почались змагання із загального шикування на святковій лінійці. Відкрив захід суддя змагань Осадчий М.В. Під звуки державного Гімну учасники обох команд  підняли державний Прапор. Приїхали привітати дітей та повболівати  за них голова Новослобідської сільської ради  Гаркавенко О.О., начальник відділу освіти, молоді та спорту Чернякова Т.М. та спеціаліст відділу Сорокіна Н.М. З вітальним словом звернулася до присутніх голова Новослобідської сільської ради  Гаркавенко О.О. Вона побажала учасникам успіхів у змаганнях.

    І ось  почався перший етап спортивного дійства. Спочатку діти змагалися у такому цікавому виді спорту, як дартс. Перемога була  за командою Линівського НВК. Призові місця розподілили між собою Чабайовський Тарас (Линівський НВК), Копилов Денис (Линівський НВК), Синяков Богдан (Князівський НВК) .

     Наступний етап  змагань був проведений з настільного тенісу. І знов найкращим гравцем став Чабайовський Тарас (Линівський НВК). Гарні результати  показали також Кагітін Андрій та Стрельникова Оксана (Князівський НВК), Щербакова Юлія (Линівський НВК).

     Потім діти випробовували себе у грі в шашки. Оскільки цей вид спорту вимагає тиші, то змагалися учасники в окремому кабінеті. А в цей час  всі бажаючі мали можливість пограти  у дартс або теніс.

     Наостанок відбулося нагородження переможців. В урочистій обстановці були вручені грамоти  у командному заліку та найкращим гравцям з кожного виду змагань. Але і на цьому це свято не закінчилось. Всіх учасників змагань чекали цукерки, чай та смачний пиріг, спечений кухарем Князівського НВК.

         Так завершилося  свято спорту, дружби  та здоров’я, яке проходило в доброзичливій обстановці та принесло всім багато позитивних емоцій . 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь