A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

День села

Дата: 10.08.2018 13:51
Кількість переглядів: 529

Фото без опису                                            

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів,

 і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями,

де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..»

 

Щорічно за традицією, 5 серпня, мешканці села Князівка відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Свято розпочалось із розважальної програми для дітей. Цього дня найменші жителі мали змогу порозважатись на надувних гірках – батутах, покататись на прикрашеній бричці, та пограти в ігри та конкурси з дитячим аніматором. Для всіх присутніх була організована безпрограшна лотерея.

А потім розпочався святковий концерт. Зі сцени лунали запальні та мелодійні пісні. Багато теплих та щирих слів на адресу мешканців села прозвучало від гостей свята. Із теплими словами до своїх односельців звернулась сільський голова Ольга Олександрівна Гаркавенко. Вітаючи односельчан зі святом, Ольга Олександрівна, подякувала тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, зокрема, тим, хто допомагав під час підготовки до святкування. Цього дня отримали подарунки і першокласники, і сімейні   пари – ювіляри, і найменша жителька села.

По завершенні концерту на всіх чекав смачний куліш та інші не менш смачні страви. Уже під вечір розпочалась пінна дискотека, яка викликала хвилю позитивних емоцій і захоплення.

Проте родзинкою свята стало святкове фаєр – шоу, яке змусило на певний час кожного просто затамувати подих. Хотілось би висловити слова великої подяки народному депутату Андрію Леонідовичу Деркачу за спонсорську допомогу, надану для організації такого неперевершеного шоу.

Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цього дня в Князівку.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь