A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Привітання зі святом

Дата: 01.09.2018 16:49
Кількість переглядів: 520

Шановні вчителі!

Дорогі учні!

Щиро вітаю всіх вас з Днем знань !

Святом знань, мудрості, молодості та надії розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень, яка поведе вас по шкільних предметах у глибини науки, буде вчити вас вчитися, долати перешкоди, виховувати свій характер і волю. 

Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення, а ваші здібності й наполегливість стануть запорукою подальших успіхів у житті. Не зупиняйтеся на досягнутому, ставте перед собою високі завдання та досягайте нових звершень, розвивайте свій інтелект, зростайте духовно,   продовжуйте кращі традиції наших славетних земляків,  цінуйте своїх батьків та учителів. 

Бажаю всім школярам підкорити нові вершини знань, адже знання – це сила творіння, добра та суспільної злагоди.Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

З усією теплотою серця  висловлюю слова подяки за щоденну напружену, самовіддану працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Вітаю шановних батьків. Разом із своїми дітьми Ви торуєте цей непростий шлях. Радієте їхнім успіхам, переймаєтесь невдачами, підтримуєте у важку хвилину. Нехай ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.

Нехай цей навчальний рік відкриє  юним громадянам нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Вітаю Вас, дорогі друзі, з Днем знань, з новим навчальним роком!

З повагою, сільський голова

О.О. Гаркавенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь