A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Інформація для населення

Дата: 19.09.2018 10:53
Кількість переглядів: 502

      14 вересня  2018 року   начальником  Путивльського районного   сектору Державної установи «Центр пробації»   в  Сумські  області Олександром  Різником було  здійснено робочу  зустріч з  директором Путивльського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оленою Савченко та в.о. директора КЗ «Центр надання соціальних послуг»  Новослобідської сільської ради  Ларисою Семенцовою.

  Керівниками зацікавлених служб було обговорено напрямки  ефективної взаємодії та шляхи співпраці у напрямку допомоги особам, які перебувають на обліку уповноваженого органу з питань пробації для  вирішення побутових, економічних, соціальних  проблем, врегулювання ситуацій та обставин, які існують та виникають на шляху до виправлення у засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі. Результатом зустрічі між службами стало  підписання Меморандуму про  спільну  співпрацю з соціальними  службами.

Як  зазначили  присутні  керівники  метою цього Меморандуму про співпрацю є взаємодія, обмін досвідом та сприяння у вирішенні питань у межах відповідних функцій та повноважень Сторін, здійснення соціального супроводу та нагляду стосовно дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, а також осіб, які обвинувачуються у вчинення злочинів та  відносно яких уповноваженим органом з питань пробації готується досудова доповідь.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь