A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ТУТ НАРОДЖУЄТЬСЯ ЩАСТЯ - НОВА РОДИНА

Дата: 30.10.2018 08:29
Кількість переглядів: 545

Фото без описуТУТ НАРОДЖУЄТЬСЯ ЩАСТЯ: У СУМАХ УРОЧИСТІ ЦЕРЕМОНІЇ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ШЛЮБІВ ВІДБУВАТИМУТЬСЯ У МУНІЦИПАЛЬНІЙ ГАЛЕРЕЇ

Перші три реєстрації шлюбів відбулися напередодні у Сумській міській галереї (Агенція промоції «Суми»). Красива висока зала, червона доріжка, гості з пишними букетами на білосніжних стільцях – атмосфера вишуканості додає прекрасних моментів незабутньому дійству народження родини. 

«Стиль роботи юстиції Сумщини – пошук найкращих варіантів надання послуг, щоб громадянам було зручно й комфортно, – говорить начальник Головного територіального управління юстиції у Сумській області Ірина Свистун. – Одруження – незабутня подія для молодят, їхніх батьків, це старт для нового життя і тому хочеться, щоб це була дійсно красива церемонія у прекрасному місці».

Місто Суми потребує Палацу одружень, про це діалог з міською владою ведеться вже давно. Нині Сумським міським головою Олександром Лисенком прийняте рішення, щоб урочиста церемонія державної реєстрації шлюбів за заявами, поданими до Ковпаківського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, відбувалася у Сумській міській галереї (Агенція промоції «Суми»). Це комунальне підприємство Сумської міської ради.

Отож напередодні, 26 жовтня, три пари молодят одружилися саме у залі Сумської міської галереї. Молодята не приховували своєї радості і щиро дякували організаторам за таку нагоду – одружитися в прекрасному іміджевому куточку Сум.

Отож, можна вважати, що традицію одружуватися у наповненому творчими енергіями і позитивом місці започатковано.

Варто сказати, що Ковпаківський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану працює в звичному режимі, всі послуги надаються згідно графіка роботи. А в п’ятницю і суботу молодята мають можливість обрати для урочистої реєстрації шлюбу Сумську муніципальну  галерею, це додасть події неймовірної вишуканості і краси.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь