A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Розпочато реєстрацію на 3 онлайн-курси щодо заповнення е-декларацій, конфлікту інтересів та розробки антикорупційних програм

Дата: 22.01.2019 15:46
Кількість переглядів: 747

Фото без опису

Національне агентство з питань запобігання корупції за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та спільно з громадським проектом масових відкритих онлайн-ресурсів «Prometheus» створили 3 безкоштовні навчальні онлайн-курси для посадовців, представників громадськості та експертів.

В Міжнародний день боротьби з корупцією – 9 грудня та напередодні проведення Всеукраїнського тижня права розпочнеться інтерактивний курс «Антикорупційні програми органів влади».

Слухачі дізнаються, що таке корупційні ризики, як їх виявляти та усувати, а також як долучитися до процесу оцінки корупційних ризиків у діяльності органів влади. Курс розрахований як для працівників уповноважених підрозділів (осіб) з питань запобігання та виявлення корупції, так і для представників громадськості та експертів, які мають намір долучитися до процесу оцінки корупційних ризиків у діяльності органів влади.

Якщо ви – суб’єкт декларування та у вас виникали складнощі під час заповнення і подання електронної декларації, запрошуємо до участі в онлайн-курсі «Декларуй доброчесно!», який розпочнеться 21 січня 2019 року.

Автор курсу разом зі слухачами покроково заповнить кожне поле конкретної декларації та дасть поради, що роблять процес заповнення простішим. Учасники курсу також зможуть задати свої запитання на форумі та отримати відповіді від автора курсу.

А вже з 8 січня наступного року всі бажаючі матимуть можливість удосконалити свої знання про конфлікт інтересів під час поглибленого онлайн-курсу «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики».

Курс допоможе як особам, у діяльності яких виникає конфлікт інтересів, так і тим, хто такий конфлікт інтересів зобов’язаний врегульовувати. Слухачі, зокрема, більш детально вивчать питання щодо запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю корпоративних прав, ознайомляться з типовими помилками при врегулюванні конфлікту інтересів, щоб не допускати їх у своїй діяльності.

Нагадаємо, що в рамках інформаційної кампанії з роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів у 2017 році на платформі «Prometheus» вже впроваджувався онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!». Його результати показали неабияку зацікавленість слухачів до навчання доброчесній поведінці та свідчать про високий інтерес до цієї проблематики в українському суспільстві.

Учасники, які успішно пройдуть курси, отримають сертифікати. Реєстрація на всі 3 онлайн-курси розпочалася сьогодні на www.prometheus.org.ua .

Програми курсів та реєстрація за посиланнями:

 

 

Джерело інформації: https://nazk.gov.ua/news/rozpochato-reyestraciyu-na-3-onlayn-kursy-shchodo-zapovnennya-e-deklaraciy-konfliktu-interesiv

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь