A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Загальногромадське родинне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Дата: 06.02.2019 08:51
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

18 січня на базі Князівського НВК   відбулось загальногромадське спортивне свято  «Тато, мама, я – спортивна сім’я», у якому  брали  участь родини учнів молодшої школи. Склад команди: тато, мама і дитина. Поєднавши спорт, розваги, здорову конкуренцію - свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей. Зі свого боку організатори постаралися, щоб учасникам змагань було весело виборювати звання найспортивнішої сім’ї.

У змаганнях брали участь 4 родини: Андрєєви (Новослобідський НВК), Жирякови (Юр’ївський НВК), Ісаєви (Князівський НВК), Катеніни (Линівський НВК).

До програми змагань входило 7 різноманітних естафет та конкурсів, в яких учасники показали майстерність, спритність та кмітливість. У перервах між конкурсами вболівальники брали участь у спортивних руханках,  а конкурс  зі стрибків на скакалці  представників команд додав ще більшогоспортивного азарту на святі.

Спортивне суперництво панувало на майданчику в кожній естафеті. Об’єднавши зусилля, сім’ї наполегливо та майстерно вправлялися з різноманітними завданнями. Пережиті разом емоції спортивної боротьби, безперечно, сприяли згуртуванню родин.

Варто зазначити, що поразок не було. Адже чи можна програти, коли отримуєш безліч позитиву? Звичайно, ні! А от переможці визначилися. Ними стала родина Жирякових. Переможці та учасники отримали  подарунки, які ще більше спонукатимуть до занять спортом!

Щиро дякуємо усім, хто був причетним до організації чудового і незабутнього свята, особлива подяка педагогічному та учнівському колективам Князівського НВК, адже вони постарались на славу. Дякуємо батькам, які небайдужі до справ своєї школи і захищають її честь у таких змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь