A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новослобідська сільська рада інформує

Дата: 01.03.2019 09:55
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

Новослобідська сільська рада інформує, що з 13 листопада 2018 року розпочав свою роботу інспектор праці Новослобідської сільської ради –  Григор'єва Тетяна Олександрівна.

 

Відповідно до Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою КМУ від 26.04.2017 р. №295 інспектор праці ОМС здійснює державний контроль за додержанням законодавства про працю з питань:

своєчасної та у повному обсязі оплати праці;

додержання мінімальних гарантій в оплаті праці;

оформлення трудових відносин.

Порядком здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 № 295, запроваджено нові підходи у відносинах держави та бізнесу, згідно з якими головними пріоритетами інспекторів праці є профілактична робота та консультування роботодавців.

Запроваджується також можливість проведення, за бажанням роботодавця, аналізу стану дотримання законодавства про працю та надання рекомендацій щодо його застосування.

Відповідно до Порядку контроль за додержанням законодавства про працю здійснюється інспектором праці у формі інспекційних відвідувань або невиїзних інспектувань.

Інспектор праці має контрольні повноваження, які підтверджуються службовим посвідченням встановленої форми, затвердженої наказом Мінсоцполітики від 24.05.2017 № 866.

 

Тетяна Григор'єва має посвідчення встановленого зразка та здійснює  контроль за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення, на відповідних територіях, у порядку встановленому законодавством.    

Інформацію щодо виданих посвідчень інспекторам праці можна перевірити на сайті Держпраці у розділі «Здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю» – Інформація щодо виданих посвідчень інспекторам праці 

 

За інформацією та консультацією з питань додержання законодавства про працю звертатися в Новослобідську сільську раду  вул. Першотравнева,3, с. Нова Слобода, Путивльський район, Сумська область, 41530,    

 

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ

 

Електронна пошта: nsloboda_sr@ukr.net

Контактний телефон: (05442) 6-12-40, (05442) 5-45-20

                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь