A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Розвиток підприємництва

Дата: 09.04.2018 18:03
Кількість переглядів: 484

Розвиток підприємництва

До уваги суб’єктів малого підприємництва! ОГОЛОШЕННЯ

Про проведення конкурсного відбору проектів суб’єктів малого підприємництва для отримання за рахунок коштів місцевого бюджету часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських установах

Конкурс проводиться у рамках реалізації заходів Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Новослобідській обєднаній територіальній громаді на 2018 -2019 роки, затвердженої рішенням пятої сесії сьомого скликання Новослобідської сільської ради Путивльського району Сумської області від 6 лютого 2018 року.

Право на отримання компенсації за рахунок коштів місцевого бюджету мають суб’єкти малого підприємництва, відповідно до Програми розвитку підприємництва.

Для участі у конкурсі суб’єкту малого підприємництва необхідно в термін з 08 квітня по 10 травня 2019 року включно подати в Новослобідську сільську раду Путивльського району Сумської області (41543, с.Мінакове, вул. Садова, буд. 63, тел. 5 45 20, e-mail: nsloboda sr@ukr.net) документи, передбачені Правилами надання часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими суб’єктами малого підприємництва у державних банківських установах Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Новослобідській обєднаній територіальній громаді на 2018-2019 роки.

Засідання місцевої конкурсної комісії з оцінки та проведення конкурсного відбору проектів суб’єктів малого підприємництва для отримання за рахунок коштів місцевого бюджету часткової компенсації сплачених відсотків за кредитами, отриманими у державних банківських установах відбудеться о 13.00 годині 31 травня 2019 року за адресою: Сумська область, Путивльський район, с.Мінакове, вул. Садова, буд. 63.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь