A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Новослобідська сільська рада оголошує конкурс

Дата: 11.01.2019 09:04
Кількість переглядів: 474

11 січня 2019 року

Новослобідська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування:

  • головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, містобудування, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами;
  • спеціаліста відділу земельних відносин та екології.

Вимоги до кандидатів на посади:

  • головного спеціаліста:громадянство України, вільне володіння державною мовою, освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст або магістр, стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше одного року, чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше трьох років;
  • спеціаліста: громадянство України, вільне володіння державною мовою, освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, без вимог до стажу роботи.

Необхідні документи: заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; 2 фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за  минулий рік у порядку, визначеномуЗаконом  України «Про запобігання корупції», копія документа, який посвідчує особу, копія військового квитка (для військовослужбовців або  військовозобов’язаних).

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс. Звертатися за адресою: с. Нова Слобода,  вул. Першотравнева, 3, Путивльського району, Сумської області.

Додаткова інформація щодо основних  функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надаєтьсявідділом організаційно-кадрової та інформаційної роботи за тел. 5-45-20. 


УМОВИ КОНКУРСУ

на заміщення вакантних посад посадових осіб органів місцевого самоврядування  - головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, містобудування, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами, спеціаліста відділу земельних відносин та екології

 

          Кандидат на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, містобудування, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами,  повинен мати громадянство України, вільно володіти державною мовою, освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст або магістр, стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше одного року, чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше трьох років; досвід роботи з комп'ютерними програмами на рівні досвідченого користувача та знання  відповідних програмних засобів.

      Кандидат на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу земельних відносин та екології повинен мати громадянство України, вільно володіти державною мовою, освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, без вимог до стажу роботи; досвід роботи з комп'ютерними програмами на рівні досвідченого користувача та знання  відповідних програмних засобів.

Документи до участі в конкурсі приймаються конкурсною комісією протягом   30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс в засобах масової інформації.

         Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

заява  про  участь у  конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; 2фотокартки 4х6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за  минулий рік у  порядку, визначеному Законом  України «Про запобігання корупції», копія документа, який посвідчує особу, копія військового квитка (для військовослужбовців або  військовозобов’язаних).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь