A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

"Зелений паросток майбутнього"

Дата: 19.04.2019 12:27
Кількість переглядів: 583

       Фото без опису

               17 квітня  КЗ ЦДЮТ Новослобідської сільської ради спільно з Новослобідським НВК до Всесвітнього Дня Землі було проведено акцію «Зелений паросток майбутнього». Діти разом з дорослими за школою посадили кримські сосни, дубки та берізки. До  участі в акції долучились і сільський голова Гаркавенко О.О. та  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради -  Крюков С.М., який провів справжній майстер – клас з питань правильної висадки різних видів дерев, що було дуже цікаво не тільки дітям, а і дорослим.

Мета акції – привернути увагу дітей та учнівської молоді до екологічних проблем, підвищити інтерес до бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, формування екологічної свідомості та патріотизму, збереження та примноження природної спадщини, прагнення берегти рідну природу і країну. Гаслом заходу стали слова: «Моя рідна земле, мені тут жити. Мені тебе й створювати».

Діти і молодь дружньо, пліч-о-пліч працювали з дорослими на благо майбутнього. Після праці усім учасникам були роздані буклети "Будь природі другом!". Акція «Зелений паросток майбутнього» значно зміцнила атмосферу дружньої і активної співпраці дорослих, педагогів, дітей, молоді і ще міцніше усіх об’єднала.

Сподіваємося, що подібні акції стануть доброю традицією і  всі мешканці переймуть естафету гарних справ та будуть відповідально ставитися до природи та навколишнього середовища, а можливо, цей зелений оазис, висаджений сьогодні, через роки буде місцем зустрічі майбутніх випускників та їх юних друзів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь