A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Благоустрій триває

Дата: 02.05.2019 10:21
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

Благоустрій території в селах Новослобідської ОТГ продовжується

Благоустрій в усі часи був візитною карточкою кожної громади, створював затишок, комфорт для самих мешканців, забезпечуючи сприятливі умови для їх життєдіяльності.

Новослобідська сільська рада велику увагу приділяє благоустрою, адже саме з цього складається враження про населений пункт.

Так, на сьогодні продовжуються активні роботи з благоустрою: ліквідація сміттєзвалищ, упорядкування кладовищ, ремонт пам’ятників, окультурення пам’ятників загиблим воїнам, фарбування дитячих майданчиків, ліквідація аварійних дерев, обрізка крон дерев, ліквідація бур’янів, парослі, сміття вздовж автомобільних доріг,  поточний дрібний ремонт місцевих доріг загального користування, поточний ремонт водогонів.

Для покращення рівня благоустрою населених пунктів та забезпечення водопостачання відділом житлово-комунального господарства Новослобідської сільської ради здійснюються  роботи по  встановленню надбудов колодязів, які знаходяться на території сільської ради. На сьогодні в с. Сахарове було відремонтовано 2 колодязі, які є постійним джерелом чистої, холодної води. Проведена гідродинамічна очистка башт Рожновського на території Юр’ївського старостинського округу.

Велика увага приділяється освітленню вулиць нашої громади: постійно проводиться заміна ламп вуличного освітлення в старостинських округах, в  селах Линове, Червоне Озеро та  Чаплищі здійснюється реконструкція вуличного освітлення.

В цьому році сільською радою для розвитку благоустрою придбані: подрібнювач гілок, лічильники для обліку електроенергії на башті Рожновського в с. Бунякине, лічильник обліку електроенергії вуличного освітлення, будівельні матеріали.

Благоустрій громади – наша спільна праця. Позитивні зміни на краще мають спонукати кожного жителя громади до прагнення здобуття нових цілей та починань заради кращого майбутнього нашої громади.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь