A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ ПРОВЕЛИ «PROFESSIONAL OPEN DAY»

Дата: 04.06.2019 15:54
Кількість переглядів: 370

Фахівці обласної юстиції в рамках взаємодії з керівництвом Зарічного районного суду в місті Суми відчинили двері установи колегам-правникам.

Під час заходу юристи суду ознайомились з роботою структури управління юстиції Сумщини та дізналися про аспекти його діяльності. Присутні були запрошенні до нового офісу європейського зразка «Open Space». В сучасній установі, облаштованій згідно європейських умов, працівники суду спробували себе в ролі відвідувачів та працівників. Під час неформального заходу колег цікавили різні питання, в тому числі щодо популярного проекту Мін’юсту «Шлюб за добу», процедури розірвання шлюбів безпосередньо в відділах державної реєстрації актів, а також проставлення апостилів. До речі, апостиль засвідчує справжність підпису особи під документом і автентичність відбитку печатки або штампа, яким скріплено відповідний документ.

Крім того, спеціалісти юстиції провели пізнавальну екскурсію і в Центрі виконання рішень, який працює на Сумщині з січня 2019 року.  

«Реалізуючи новації Міністерства юстиції України, ми робимо черговий крок до європейського майбутнього нашої країни. Громадяни відчувають високу якість надання послуг в Центрі виконання рішень, вони активно користуються всім спектром послуг, а це: прийом і видача виконавчих документів і документів виконавчого провадження за принципом екстериторіальності в межах області, попередня перевірка документів на відповідність законодавству, надання сторонам виконавчого провадження відомостей з Автоматизованої системи виконавчого провадження в межах всієї України, а також багато іншого», – зазначила очільниця юстиції Сумщини Ірина Свистун.

Водночас, за 4 місяці роботи спеціалісти Центру виконання рішень надали майже 5 тисяч послуг й прийняли понад 2 тисячі громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь