A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Сумський національний аграрний університет проводить підготовку магістрів з регіонального управління та розвитку за магістерським курсом «Регіональне управління»

Дата: 15.07.2019 13:14
Кількість переглядів: 468

Сумський національний аграрний університет проводить підготовку магістрів з регіонального управління та розвитку за магістерським курсом «Регіональне управління» (спеціальність 281 «Публічне управління та адміністрування»).

Освітня програма передбачає отримання кваліфікованих знань та навичок, щодо сучасних форм управління в умовах функціонування нових адміністративно- територіальних одиниць (ОТГ).

Термін навчання -1 рік 4 місяці (3 семестри), без відриву від виробництва за дистанційною формою, включає блок теоретичної та практичної підготовки, а також участь та проведення під час навчання круглих столів, семінарів, дискусій.

У 2019 році прийом заяв та документів на навчання триватиме з 1 липня 2018 року до 23 липня 2019 року включно до 18.00 години.

Приймаються особи, що мають освітній ступінь «Спеціаліст», «Магістр» різних галузей знань та спеціальностей, без обмеження віку, на основі вступних іспитів (без Єдиного вступного іспиту з іноземної мови);

особи, що мають освітній ступінь «Бакалавр» приймаються за умови складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови, для реєстрації на який в період з 13 травня по 3 червня 2019 року, можна звернутись у приймальну комісію СНАУ (термін складання іспиту - 2 липня 2019 року).

Вартість навчання - 12 000 грн. за весь період. Просимо зважати на те, що «Програмою регіонального розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року» передбачено фінансування підготовки спеціалістів з регіонального менеджменту в кількості осі , спрямовується щорічна субвенція з обласного бюджету для самоврядування (сільські/селищні ради, ОТГ) в сумі 300 тис. кандидатів, щодо можливості отримання субвенції, можна ознайомитись на сайті Департаменту агропромислового комплексу.

Перелік необхідних документів для вступу можна переглянути на сайті СНАУ в «Правилах прийому на навчання до Сумського національного аграрного університету в 2019 році» (http://www.snau.edu.ua).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь