Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ФАХІВЦІ ЮСТИЦІЇ ЗАКЛИКАЛИ СУМЧАН ПРОТИДІЯТИ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Дата: 31.07.2019 14:56
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

Злочинна діяльність значною мірою впливає на здоровий розвиток країни. У захисті від протиправних посягань на права населення беруть участь багато установ та організацій. З нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми працівники юстиції Сумщини долучились до вже традиційних заходів, присвячених боротьбі з незаконними угодами, учасниками яких стають, як громадяни нашої країни, так й іноземці.

В рамках загальнонаціонального проєкту «Я МАЮ ПРАВО!» з метою підвищення правової обізнаності громадян правники провели захід у центрі міста. Фахівці юстиції Сумщини разом з працівниками департаменту соціального захисту та сімейними радниками розповіли мешканцям та гостям обласного центру про небезпеку, пов’язану з незаконною торгівлею людьми та способами захисту від неї. Було наголошено на особливій обережності під час вибору та безпосереднього перебування закордоном у навчальних закладах, на відпочинку чи на заробітках.

Краще засвоїти надану інформації допоміг документальний фільм, представлений у місцевому кінозалі всім охочим.  «Жінка в полоні» це кінострічка угорської режисерки, яка справила враження на глядачів, передавши страждання та нелегкий шлях головної героїні з полону до омріяної свободи.

Варто пам’ятати, що жертвам торгівлі людьми гарантується комплексна допомога – психологічна, соціальна, медична, юридична. Якщо ви чи ваші знайомі стали жертвою, негайно звертайтесь на гарячу лінію з питань міграції та протидії торгівлі людьми 0800 505 50 або на короткий номер 527.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь