A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

МОБІЛЬНА КОНСУЛЬТАЦІЙНА ГРУПА ПРАЦЮВАЛА НА ЯМПІЛЬЩИНІ

Дата: 29.08.2019 14:19
Кількість переглядів: 308

Жителі Ямпільського району мали змогу поставити питання консультаційній групі у складі фахівців юстиції Сумщини та місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги.

Сьогодні взаємодія людини із законодавством дуже важлива. Відвідавши села Воздвиженське та Орлівське, юристи вислухали всіх охочих та надали роз’яснення стосовно проблемних правових питань. Такі життєві турботи, як сплата аліментів, переоформлення житла, порядок отримання спадщини (паю), оформлення земельної ділянки для підсобного господарства тощо, потребують правильного юридичного оформлення, допомогу в якому надала консультаційна група.

У зв’язку з наближенням до опалювального сезону юристи нагадали мешканцям перелік документів необхідних для оформлення субсидії, серед яких є:

  • Заява про призначення житлової субсидії та декларація про доходи й витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.
  • Довідки про доходи (у разі зазначення в декларації інших отриманих доходів, інформація про які відсутня у Державній фіскальній службі, Пенсійному фонді України, фондах соціального страхування і відповідно до законодавства не може бути отримана за запитом структурного підрозділу з питань соціального захисту населення).
  • Договір найму (оренди) житла (за наявності). Документи можуть бути надані поштою, через сайт Мінсоцполітики https://subsidii.mlsp.gov.ua , особисто. Зразки документів для оформлення субсидії: www.msp.gov.ua/content/subsidii.html .

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь