Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

МАТЕРИНСЬКИЙ ІНСТИНКТ ТА АЛІМЕНТНІ БОРГИ

Дата: 13.09.2019 10:12
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

Ініційований Мінюстом закон #ЧужихДітейНеБуває покликаний захищати права дітей, незважаючи на те, хто перед ними заборгував – мати чи батько. Застосовуючи заходи примусу, принципи гендерної рівності не повинні порушуватись й кожен має відповідати за свої помилки у спосіб, встановлений законом.  

Наявність материнського інстинкту у мешканки Путивльського району не прослідковувалась. Жінка позбавила свого сина не лише піклування та уваги, а й визначеної судом суми грошового забезпечення. Накопичений борг, а це майже 8 тисяч гривень, став приводом для обмеження громадянки у правах та накладенням арешту на майно та кошти. Так, завдяки застосованим фахівцями юстиції Сумщини санкціям, що передбачені законом #ЧужихДітейНеБуває, неплатниця усвідомила свою провину та сплатила у повному обсязі кошти.

Загалом з початку 2019 року на Сумщині було стягнуто понад 110 мільйонів гривень аліментних коштів, з яких 2 мільйони гривень повернули боржники Путивльщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь