Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ПОКИ БАТЬКО СПЛАЧУВАВ АЛІМЕНТИ, ЛІТАК ВИЛЕТІВ БЕЗ НЬОГО

Дата: 25.09.2019 12:43
Кількість переглядів: 396

Фото без описуБудь-які зобов’язання мають бути виконанні, тому що на результат завжди хтось чекає. Сплата аліментів тому не виключення, оскільки щоденні потреби дитини повинні задовольнятися вчасно та у повному обсязі.   

Житель Білопільського району позбавив доньку грошової підтримки. Неповнолітня Катерина, згідно з вироком суду, мала отримувати кошти, але батько не бажав витрачатися на щомісячні аліментні перерахування. Позбавити дівчинку зайвих очікувань вирішили фахівці юстиції Сумщини, які наклали арешт на кошти й майно чоловіка та обмежили його у правах.

Вище зазначений перелік заходів примусового характеру також передбачав заборону на перетин кордону, але батька це не зупинило. Бувши впевненим, що зможе залишити межі держави, громадянин вирушив в аеропорт. Проте літак все ж таки вилетів без нього, оскільки митники не дозволили представнику Єдиного реєстру боржників, куди відтепер потрапляють неплатники аліментів, здійснити мандрівку. Повернувшись додому, чоловік сплатив у повному обсязі борг, що сягнув 12 тисяч гривень, тим самим мав змогу почати бронювати квитки у наступну подорож.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь