A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

"Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації – розроблення генеральних планів та планів зонування території с. Нова Слобода Путивльського району Сумської області"

Дата: 25.10.2019 08:16
Кількість переглядів: 543

"Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації –

розроблення генеральних планів та планів зонування території

с. Нова Слобода Путивльського району Сумської області"

 

Відповідно статті 17, 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» Новослобідська  сільська рада Путивльського району Сумської області повідомляє про початок розроблення містобудівної документації:

 - «Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану) села Нова Слобода Путивльського району Сумської області»;

Підстава для розроблення: рішення Новослобідської сільської  ради від 12 вересня 2019 року «Про  розроблення генерального плану с. Нова Слобода Путивльського району Сумської області»

Замовник: Новослобідська сільська рада в особі відділу житлово-комунального господарства, містобудування, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Новослобідської сільської ради.

Мета проекту: розроблення генерального плану та плану зонування території с. Нова Слобода Путивльського району Сумської області у відповідності до чинного законодавства та з врахуванням перспективи розвитку населеного пункту.

Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб подавати в письмовій формі на адресу  Новослобідської сільської ради за адресою: 41530 с. Нова Слобода, вул. Першотравнева, 3.

Строк подання пропозицій: протягом місяця з дня опублікування повідомлення про початок розроблення містобудівної документації:

- «Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану) села Нова Слобода Путивльського району Сумської області»;

 

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь