A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

І-й щорічний відбірковий конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Григоровича Шевченко «Твоя дума, твоя пісня не вмре, не загине»

Дата: 11.03.2020 09:48
Кількість переглядів: 377

Фото без описуТарас Григорович Шевченко народився 206 років тому, 9-го березня, на українській землі, під українським небом, в простій, бідній родині… Це людина- легенда, Великий пророк, Великий Українець, що належить до людей-світочів, знаний і шанований людством…

Допоки сонце – житиме земля,

Яка Шевченка світові явила.

Гримітимуть, як вдари коваля,

Його слова і правди сила.

Сьогодні, на території нашої Новослобідської громади, вперше пройшов І-й щорічний відбірковий конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Григоровича Шевченко «Твоя дума, твоя пісня не вмре, не загине». Переможці будуть направлені для участі в обласному конкурсі.

Серед учасників важко було назвати переможців, але перемогли найталановитіші. Аматори отримали дипломи

- в категорії 9-12 років: Приймак Олександра (Юр’ївський НВК) – ІІІ ступеню; Бойко Іван (Князівський НВК) – ІІ ступеню; Яцина Дяр’я – І ступеню.

- в категорії 13-17 років: Селіна Людмила (Юр’ївський НВК) – ІІІ ступеню; Купченка Наталія (Новослобідський НВК) – ІІ ступеню; Жердєва Юлія (Новослобідський НВК) – І ступеню.

- в категорії від 18 років і старше – Дзекунова Жанна (Линівський СК)- ІІІ ступеню; Бутова Людмила (Юр’ївський НВК) – ІІ ступеню; Пафенюк Марина (Новослобідський НВК) – І ступеню.

- оспівані твори – Черненко Наталя (Князівський НВК) – ІІІ ступеню; Божок Людмила (Князівський НВК) – ІІ ступеню; Вокальний колектив «Світанок» - (Бунякинського СБК) – І ступеню.

- твори про Т.Г. Шевченко (або авторський твір) – Катеніна Тетяна (Князівський НВК) - ІІ ступеню; Приймак Лідія (Бунякинський СБК) – І ступеню, за прекрасний авторський твір.

- Гран-прі конкурсу отримала Багдоросян Людмила (Волинцевський СК)!

Це наш перший досвід, який пройшов в дружній, домашній атмосфері. Готуємось на обласний конкурс! Бажаємо їм творчого успіху!

Всі переможці отримали сувенірні кружки з логотипом нашої громади та з нагоди свята – портретом Шевченка!

Всім спасибі за участь! Ользі Олександрівні Гаркавенко та виконавчому комітету Новослобідської сільської ради Велике спасибі за фінансову підтримку свята та за надану можливість реалізації культурних здібностей наших аматорів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь