Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

І-й щорічний відбірковий конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Григоровича Шевченко «Твоя дума, твоя пісня не вмре, не загине»

Дата: 11.03.2020 09:48
Кількість переглядів: 428

Фото без описуТарас Григорович Шевченко народився 206 років тому, 9-го березня, на українській землі, під українським небом, в простій, бідній родині… Це людина- легенда, Великий пророк, Великий Українець, що належить до людей-світочів, знаний і шанований людством…

Допоки сонце – житиме земля,

Яка Шевченка світові явила.

Гримітимуть, як вдари коваля,

Його слова і правди сила.

Сьогодні, на території нашої Новослобідської громади, вперше пройшов І-й щорічний відбірковий конкурс читців, присвячений пам’яті Тараса Григоровича Шевченко «Твоя дума, твоя пісня не вмре, не загине». Переможці будуть направлені для участі в обласному конкурсі.

Серед учасників важко було назвати переможців, але перемогли найталановитіші. Аматори отримали дипломи

- в категорії 9-12 років: Приймак Олександра (Юр’ївський НВК) – ІІІ ступеню; Бойко Іван (Князівський НВК) – ІІ ступеню; Яцина Дяр’я – І ступеню.

- в категорії 13-17 років: Селіна Людмила (Юр’ївський НВК) – ІІІ ступеню; Купченка Наталія (Новослобідський НВК) – ІІ ступеню; Жердєва Юлія (Новослобідський НВК) – І ступеню.

- в категорії від 18 років і старше – Дзекунова Жанна (Линівський СК)- ІІІ ступеню; Бутова Людмила (Юр’ївський НВК) – ІІ ступеню; Пафенюк Марина (Новослобідський НВК) – І ступеню.

- оспівані твори – Черненко Наталя (Князівський НВК) – ІІІ ступеню; Божок Людмила (Князівський НВК) – ІІ ступеню; Вокальний колектив «Світанок» - (Бунякинського СБК) – І ступеню.

- твори про Т.Г. Шевченко (або авторський твір) – Катеніна Тетяна (Князівський НВК) - ІІ ступеню; Приймак Лідія (Бунякинський СБК) – І ступеню, за прекрасний авторський твір.

- Гран-прі конкурсу отримала Багдоросян Людмила (Волинцевський СК)!

Це наш перший досвід, який пройшов в дружній, домашній атмосфері. Готуємось на обласний конкурс! Бажаємо їм творчого успіху!

Всі переможці отримали сувенірні кружки з логотипом нашої громади та з нагоди свята – портретом Шевченка!

Всім спасибі за участь! Ользі Олександрівні Гаркавенко та виконавчому комітету Новослобідської сільської ради Велике спасибі за фінансову підтримку свята та за надану можливість реалізації культурних здібностей наших аматорів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь