A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Заходи в умовах карантину

Дата: 02.04.2020 09:21
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

Під час  карантину на території Новослобідської сільської ради  посилено нагляд та контроль за сім’ями з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах. Зокрема, визначено потреби цих сімей у забезпеченні предметами першої необхідності, продуктами харчування. Працівник служби у справах дітей  та фахівець із соціальної роботи у телефонному режимі спілкуються із сім’ями, які перебувають на обліку, з метою дотримання ними карантинних заходів. У разі виникнення кризових ситуацій у сім’ях, будуть вжиті заходи реагування відповідно до чинного законодавства. Особливу увагу на даний час нами приділено родинам, діти яких повернулися із закладів інституційного догляду. З батьками проведено бесіди, діти забезпечені належними умовами проживання, продуктами харчування».

Продовжується консультування, підтримка отримувачів послуг у телефонному режимі, проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед сімей, осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах, про ознаки захворювання COVID-19, його симптоми, правила індивідуального захисту, алгоритму дій у разі наявності у батьків або дитини ознак захворювання. Ситуація в родинах, які знаходяться під соціальним супроводом, щоденно контролюється в телефонному режимі.

Формат роботи змінився, але ми продовжуємо працювати,  і надаємо послуги в нових умовах та з особливою увагою до людини. Тому  просимо буди не байдужими мешканців громади та повідомляти про випадки бездоглядності дітей, проявляти небайдужість до сімей, які опинились в складних життєвих обставинах за допомогою звертатись за телефонами:

Нечаева Антоніна Анатоліївна 0994854995 – начальник відділу (служби) у справах дітей  Новослобідської сільської ради

Ніколаєва Тетяна Олександрівна 0992844075+(Viber)-фахівець із соціальної роботи КЗ «Центр з надання соціальних послуг» Новослобідської сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь