A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Вітаємо зі святом Великодня! Христового Воскресіння

Дата: 19.04.2020 14:46
Кількість переглядів: 352

Шановна громада!Вітаємо зі святом Великодня! 

Фото без опису    Цей день - це можливість духовного очищення і просвітління. Це початок нового життя, день, коли благодатний вогонь очищає наші душі від гріхів, від лихих помислів і відкриває їх до всепрощення. Нехай та велика радість, яку сьогодні переживає весь християнський світ, наповнить наші душі духовною силою і надихне на праведні справи. Нехай Господь не оминає своєю милістю жодну родину, дає всім нам сили і терпіння. Зазвичай, цього дня ми ходимо до церкви, щоб зарядитися вищою силою, освятити великодні кошики. Ми збираємося усією родиною, приймаємо у себе друзів... Але цього року нам прийшлось трішки змінити правила. Ми говоримо один – одному: «Христос Воскрес!» «Воістину Воскрес!» по телефону або соціальних мережах і сподіваємось, що це тимчасово. Тож нехай ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник і веселі, як українські писанки.

Зичимо Вам гарного настрою, міцного здоров’я, сімейного затишку та здійснення усіх задумів. Хочемо побажати Вам йти по життю з доброю мрією, високими прагненнями, щирою надією, незмінною вірою і справжнім коханням. Нехай ніжний аромат великодніх пасок, яскраві фарби крашанок, завзятий сміх і щирі посмішки рідних - наповнять цей світлий день справжнім дивом і чудовим настроєм. Тож нехай Господь не оминає своєю милістю жодну родину, дає всім нам сили і терпіння. Нехай благодатна вісточка про Воскресіння Сина Божого навідається в кожну душу та оселю і не тільки словами, але й справами любові та милосердя.

Ми все переборемо і все у нас буде обов'язкого добре!

Божої всім нам ласки! Христос Воскрес! З повагою до Вас сільський голова, в.о.староти, депутатський корпус та виконавчий комітет.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь