Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Зі святом!

Дата: 09.05.2020 20:00
Кількість переглядів: 295

Дорогі ветерани! Шановні жителі громади!

Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті та примирення та 75-у річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Проте цьогоріч, мабуть вперше за всю історію, ми не беремо участь в мітингах та парадах, не вітаємо героїв святковими концертами. Підступний вірусний ворог COVID – 19 вніс свої корективи в наші плани. Проте, не зважаючи на обставини ми памятаємо про ці вікопомні для кожного з нас дати.

Друга світова війна…. Немає жодної сім’ї, яку б не зачепила війна. Вона пройшла залізним плугом через кожне серце, долю і життя. Вона залишиться навічно у нашій пам´яті — загальнонародній, родинній, особистій. У цей славний день Перемоги ми кожного разу повертаємося до весни 45- го, згадуємо тих мужніх людей, які вибороли перемогу та дали нам можливість жити, працювати, виховувати дітей і онуків.

Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед сотнями наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав перемогу. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї страшнішої війни.

Ця пам'ять - непідвладна часу, вона вічна. В наших душах і серцях сьогодні - гордість і радість наполовину зі святою скорботою. Бо дуже велика ціна Перемоги!

 

 

 

Фото без описуПройдуть століття, але ніколи не померкне в пам’яті живих і прийдешніх поколінь велич героїчного подвигу нашого народу в переможній війні, що відібрала тисячі людських життів.

Дорогі ветерани війни, трудівники тилу, ветерани праці і шановні мешканці громади - прийміть найщиріші вітання з нагоди Великого свята – Дня Перемоги! Нехай на нашій землі панує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.

Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми збудуємо сильну, заможну, непоборну Україну!

Миру всім нам, єдності, свободи, щастя, злагоди та добробуту кожній родині!

Зі святом! Зі святом Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь