Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Що таке Дія?

Дата: 25.05.2020 11:32
Кількість переглядів: 335

 

Фото без описуДія (скорочення від «Держава і я») —  застосунок в якому усі потрібні документи в одному місці, у вашому смартфоні.   Це портал, де можна отримати всі послуги онлайн: швидко, зручно та людяно.

6 лютого 2020 року запущено мобільний застосунок з цифровими водійськими документами: електронним водійським посвідченням та свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу.

На порталі доступні 30 електронних послуг: бронювання дозволів на міжнародні перевезення вантажів; верифікація водійського посвідчення; верифікація тех.паспорта; витяг про земельну ділянку; витяг про нормативну грошову оцінку; відкриття ФОП; відновлення та обмін посвідчення водія; відомості про власника землі; декларація про відходи; довідка з Реєстру застрахованих осіб; довідка про відсутність судимості; дозвіл на водокористування; допомога по безробіттю; допомога при народженні дитини; допомога ФОПам з дітьми; закриття ФОП; замовлення індивідуального номерного знака; змінення даних ФОП; інформація про осіб, що переглядали відомості про земельну ділянку; ліцензія з протипожежної діяльності; ліцензія на виробництво ліків; ліцензія на імпорт ліків; ліцензія на послуги з автоперевезень; ліцензія на продаж лікарських засобів; муніципальна няня; отримання дозволів на негабаритні перевезення; перевірка автоперевізника; підписання документів; призначення належного користувача; протипожежна декларація

Першими стали доступні послуги з ФОП (відкриття, закриття, внесення змін).

Цифровий студентський квиток доступний з 7 квітня 2020 року.

Закордонний паспорт а також паспорт громадянина України доступен з 16 квітня.

Отримання статусу безробітного за допомогою додатка Дія доступно з  24 квітня .

Послуги в даному додатку доступні як для громадян так і для бізнесу. Все, що потрібно для реєстрації на порталі це ідентифікація за допомогою електронного підпису. При реєстрації на Порталі ви даєте згоду на обробку персональних даних. Завдяки надійним засобам ідентифікації Дія отримує інформацію про вас із відповідних реєстрів. Наразі в кабінеті громадянина ви можете отримати інформацію про ваш бізнес, нерухомість, транспортний засіб й земельну ділянку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь