Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України запрошує на навчання!

Дата: 02.06.2020 16:08
Кількість переглядів: 383

Фото без описуШановні колеги !

Запрошуємо Вас  на навчання 

для отримання другої  вищої освіти магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» до Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України!

(Для посади Вашої категорії навчання за державним замовленням!)

 

  1. Термін навчання складає 16 місяців за усіма формами навчання.

  2. Вимоги до вступників:

– за державним замовленням: наявність вищої освіти (диплом бакалавра, спеціаліста або магістра); не менш ніж один рік стажу роботи в органах влади;

– за договорами: наявність вищої освіти (диплом бакалавра, спеціаліста або магістра).

3. Вступники, які мають освітній ступінь бакалавра, мають скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологіями ЗНО.

4. Вступні випробування проводитимуться з 23 липня по 31 липня:

на денну форму навчання для державних службовців категорій А, Б, В та посадових осіб місцевого самоврядування 1–7 категорій посад та для осіб за договорами;

на вечірню та заочну (заочно-дистанційну) форми навчання – для державних службовців категорії А та підкатегорій Б1–Б2 категорії Б; посадових осіб місцевого самоврядування 1–4 категорій посад та для осіб за договорами: – комп’ютерне тестування з державно-управлінських питань; – співбесіда з актуальних питань публічного управління; - тестування з іноземної мови.

на заочну (заочно-дистанційну) форму навчання – для державних службовців підкатегорії Б3 категорії Б та категорії В; посадових осіб місцевого самоврядування 5-7 категорії посад: – з основ держави і права та основ економіки; – співбесіда з актуальних питань публічного управління; – тестування з іноземної мови.

5. Вартість навчання для осіб за договорами (за кошти фізичних та юридичних осіб) за весь період становить: - на денну форму – 36336 грн.; - на вечірню форму – 36336 грн.; – на заочну (заочно-дистанційну) форму – 28032 грн.

6. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 "Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19", прийом документів від вступників до Інституту тимчасово буде здійснюється в електронному вигляді.

7. Додаткова інформація на сайті Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України: http://www.kbuapa.kharkov.ua, або особисте звернення  до  Макаренка Олександра Михайловича, доцента кафедри політології та філософіїe-mail: alexmak311@gmail.com, телефон і Viber:+38(066)-964-82-20.

 

8. Прийом документів з 1 квітня по 22 липня 2020 р. 

До зустрічі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь