Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Прийміть найщиріші вітання з нагоди  вашого професійного свята!

Дата: 18.06.2020 17:47
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання з нагоди  вашого професійного свята!Фото без опису

Сьогодні 18 червня є привід привітати з професійним святом дільничних офіцерів поліції. Новослобідську сільську раду обслуговує дільничній інспектор старший лейтенант поліції  Чередник Андрій Юрійович.

 Тому хочемо зазначити, що ви удостоєні окремої святкової дати в календарі – визнання державою особливої ролі вашого багаточисленного підрозділу в підтриманні правопорядку та забезпеченні миру і спокою громадян України.

Покладена на вас місія – складна і відповідальна, але  приємно відзначити, що дільничний інспектор поліції нашої  ОТГ виконує свої службові обов'язки сумлінно та на високому фаховому рівні.

Від його професіоналізму, оперативності, вміння спілкуватися з населенням залежить, у першу чергу, рівень довіри громадян до працівників поліції. Працювати дільничним інспектором сьогодні не легко.

Досить сказати, що більшість звернень громадян розглядаються саме ними. Дільничним інспекторам доводиться нести службу в умовах значних навантажень. Попри це, вони вносять вагомий внесок у вирішення основного завдання правоохоронців – розкриття злочинів.

У день професійного свята особливі слова подяки дільничим офіцерам за самовіддану та плідну працю.

 Бажаємо всім вам, шановні дільничні інспектори поліції, міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного спокою і миру. Нехай професіоналізм та справедливість будуть постійними супутниками вашої нелегкої справи, а Господь Бог оберігає вас у повсякденному житті.

 

Щасливої служби!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь