Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

СТАНОМ НА 19 ЧЕРВНЯ 2020 РОКУ НА СУМЩИНІ 246 ВИПАДКІВ ЗАХВОРЮВАННЯ НА КОРОНАВІРУСНУ ІНФЕКЦІЮ

Дата: 19.06.2020 10:09
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

За минулу добу Covid-19 підтвердили у 10 осіб (м. Охтирка - 2, м. Тростянець - 2, Глухівський р-н - 1, Путивльський р-н - 3, м. Кролевець - 1, м. Шостка - 1). Наразі від Covid-19 в Сумській  області одужало 178 осіб, з них 9 - за минулу добу ( Білопільський р-н)

За інформацією Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України, за весь час пандемії коронавірусу в Україні у м. Суми було зафіксовано 65 випадків захворювання, у Сумському районі – 12, м. Охтирка - 16, м. Конотоп – 14, Конотопський район – 26, м. Кролевець – 25, Кролевецький район – 8, м. Шостка – 15, м. Тростянець – 15, Тростянецький район – 3, Роменський район – 2, Недригайлівський район – 1, м. Ромни – 8, Глухівський район – 3, м. Глухів – 9, Буринь – 2, Буринський район – 1, Охтирський район – 1, м. Лебедин – 1, м. Білопілля – 2, Білопільський район – 13, Путивльський район – 4.

Станом на 19 червня у закладах охорони здоров’я області з 375 ліжок, що визначені для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, зайняті – 14, що становить 3,7% від загальної кількості ліжко-місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь