Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Зі святом!

Дата: 21.06.2020 09:34
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

21 червня, в Україні відзначають День батька. 8 травня 2019 року, Кабінет міністрів затвердив указ президента про призначення загальнонаціонального Дня батька. День батька тепер відзначається щорічно у третю неділю червня. Дорогі наші татусі! Вітаємо Вас із важливим і значущим святом – Днем батька. У житті кожного з нас, батько відіграє важливу роль, будучи гарантом захисту, мудрим порадником і другом. Безумовно тато залишається справжнім супергероєм, особливо важливим чоловіком в житті кожної дівчинки і кожного хлопчика. Тримаючись за сильну батьківську руку, дитина робить свої перші кроки в житті. Спираючись на неї, йде в широкий світ. Тож бажаємо завжди залишатися для своїх дітей справжнім прикладом сили, справедливості, честі, цілеспрямованості, мужності і відваги. Нехай кожен день дарує Вам масу вражень і радісних миттєвостей в колі улюбленої сім’ї, нехай з дітьми ніколи не буде нудно, а тим більше сумно. Здоров'я і впевненості, щастя і достатку.

Через стереотипи, які склались в нашому суспільстві ми звикли вважати, що тільки мама може виховати дитину якнайкраще. Проте в нашій громаді є категорія татусів, які в силу певних обставин виховують своїх діток самі і дуже добре справляються з цією задачею.

Напередодні свята Дня батька працівники нашої громади привітали та вручили продуктові набори одиноким татусям.

Ще раз зі святом, з Днем батька!!! 

З повагою, сільський голова  Ольга Олександрівна Гаркавенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь