A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

День рідного села!

Дата: 12.07.2020 20:09
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

Шановна громада!

Сьогодні у селах Юр’єве та Волинцеве велике свято – День рідного села! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня села! Сьогодні у житті кожного, кого доля поєднала з Юр’ївським старостинським округом, особливий день. День села – це свято єднання. Саме в такі моменти ми пробуджуємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини. Юр’єве та Волинцеве – це невеликі охайні населені пункти, які здавна славилися неповторною культурною та трудовою спадщиною, своїми працьовитими людьми.

Сьогодні села святкують День села, тихо, незвичайно... бо корективи в життя вніс такий маленький, непомітний для ока вірус! Але…

Відзначення Дня села символізує любов до рідного краю, до його колишніх і нинішніх героїв, його історії та культури. Впевнено можу сказати, що найбільшим її багатством є Ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди.

Найстарші мешканці, якім виповнюється 90 років, це — Бондаренко Ольга Олександрівна та Голибіна Марія Олександрівна, а наймолодші жителі, це Веретельник Артем, Тимошенко Валерія та Кекерчень Софія.

50 років тому доля об’єднала Василя Івановича та Валентину Віталіївну Чаусових, Михайла Андрійовича та Валентину Іванівну Приходько та Олександра Федоровича та Евгенію Володимирівну Осипових.

Діти, які в цьому році відзначають своє 18-річчя, це Ташев Денис, Богдан Андрій, Висоцька Тетяна та Ліманва Наталія.

Гордість педагогічної ниви, заслужений вчитель Краснюкова Віра Вікторівна.

Зразкове утримання подвір’я у Манжосовій Інні Петрівні, вулиця Нова,12 села Юр’єве.

Квітуче подвір’я у Кошелєвій Тетяні Вікторівні, вулиця Нова,10 села Юр’єве.

Невтомні майстрині села, це Ткаченко Олена Іванівна та Тимошенко Вікторія Карлівна.

Невтомний пасічник, це Мазін Володимир Анатолійович та Сімак Олександр Васильович.

Усі досягнення, складаються з щоденної праці, знань і талантів наших мешканців. У такі свята, як День села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об'єднатися у любові до нашої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Тож бажаємо Вам, зберегти своє село. Нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання.

Бажаємо усім, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

А Юр’єву та Волинцеву - процвітання, стабільності та розвитку. Бути і надалі вічно квітучим і красивим селом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється радістю і надією на краще!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь