Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради

Дата: 21.07.2020 17:13
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

15 липня 2020 року в залі засідань Новослобідської сільської ради, під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради. Було розглянуто 18 питань порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Серед планових питань, було заслухано звіти керуючого справами виконкому Вячеслава Дериземлі - по виконавській дисципліні, делегованим повноваженням та роботі зі зверненнями громадян за підсумками І півріччя 2020 року, інформацію взято до відома, запропоновано і надалі вдосконалювати роботу у визначених напрямках.

Одним з гострих питань порядку денного стало питання надання допомоги комунальному некомерційному підприємству «Путивльська центральна районна лікарня» Путивльської районної ради Сумської області у ІІ півріччі 2020 року, з приводу цього слово взяла особисто голова сільської ради Ольга Гаркавенко, зауваживши що норми безкоштовної заготівлі картоплі та інших овочів для потреб комунального некомерційного підприємства встановлені розпорядженням виконуючого обов’язки голови Путивльської районної державної адміністрації є дещо завищеними для Новослобідської сільської ради порівняно з іншими сільськими і міською радами. Після тривалого обговорення члени виконкому запропонували затвердити норми відповідно до розпорядження за винятком картоплі, зменшивши їх до середнього рівня інших рад, та написавши відповідного листа до Путивльської РДА.

З питань проведення культурно-масових та святкових заходів в умовах карантинних обмежень виступила начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тетяна Лучанінова, зупинившись зокрема на проведенні «Днів села 2020» в старостинський округах Новослобідської сільської ради, члени виконкому обговорили та прийняли рішення «Про відзначення на території Новослобідської сільської ради 29-ої річниці незалежності України», затвердивши відповідний план заходів.

Питання обліку дітей дошкільного та шкільного віку озвучила начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Чернякова, члени виконкому після обговорення запропонували затвердити Уповноважених осіб для виконання робіт, пов’язаних з обліком дітей шкільного та дошкільного віку та Заходи з ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів Новослобідської сільської ради.

Про хід виконання рішення № 78 виконкому від 11.03.2020 року «Про затвердження заходів з благоустрою території Новослобідської сільської ради» доповів начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Лучанінов. Він же зупинився і на питанні пожежної безпеки на території сільської ради, закцентувавши особливу увагу на роз’яснювальній роботі серед населення та з керівниками підприємств. Також розглянули питання фінансування програм відділом ЖКГ.

З питання внесення змін до бюджету Новослобідської сільської ради на 2020 рік в частині доходів та видатків виступив начальник відділу фінансів та економічного розвитку В’ячеслав Нерощин, було також затверджено фінансування Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини в Новослобідській сільській раді.

На розгляд членів виконкому були запропоновані питання захисту прав дітей, про що інформувала начальник відділу (служби) у справах дітей Антоніна Нечаєва та обслуговування громадян КЗ «Центр з надання соціальних послуг» Новослобідської сільської ради, доповідала начальник відділу соціального захисту населення Раїса Косогорова.

Було вирішено планові питання про виділення коштів із сільського бюджету на виплату матеріальної допомоги громадянам.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь