Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Обласна служба зайнятості завжди на зв’язку зі своїми клієнтами

Дата: 03.08.2020 08:22
Кількість переглядів: 420

Державна служба зайнятості, починаючи з червня минулого року на своєму веб-сайті проводить опитування роботодавців щодо задоволеності наданням послуг.

Так, за період з 12 червня 2019 року по сьогодні в опитуванні взяли участь більше 42 тисяч роботодавців України, в переважній більшості з чисельністю працюючих до 10 осіб.

Майже 600 роботодавців Сумщини теж взяли участь в опитуванні. Жоден з них не вказав на відсутність взаємодії зі службою зайнятості. Навпаки, більшість роботодавців відзначили, що служба є надійним партнером у їх роботі, деякі характеризують свої відносини як ситуативні.

- Приємно отримувати добру оцінку від роботодавців. Ми намагаємося завжди бути з ними на зв’язку. Обопільна затребуваність свідчить про тісну та результативну співпрацю, - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. - Зворотний зв'язок з нашими клієнтами, як на мене, має бути постійним. Для того, аби вдосконалювати наші послуги і ставати ще більш клієнтоорієнтованими, на сайті створили опитування для громадян. Google-форма за посиланням: https://cutt.ly/gaXeoUY. Ми прагнемо врахувати всі побажання і зауваження, а також мотивувати наших фахівців словами вдячності. Як і раніше, кожен мешканець області може надіслати електронне звернення із запитаннями: https://cutt.ly/4aZ6bfh. Спеціалісти упродовж 15 робочих днів надішлють письмову відповідь.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь