Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ТЕПЕР І В МОБІЛЬНОМУ ТЕЛЕФОНІ

Дата: 06.08.2020 13:35
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

Мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога» дозволяє розширити доступ людини до правовоі? допомоги: не лише перевірити, чи належить особа до суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу, а и? замовити адресну правову допомогу, скористатися правничою вікіпедією WikiLegalAid, дізнатися контакти та автоматично зателефонувати на єдинии? номер системи БПД 0800213103 для отримання консультаціі?

У Міністерстві юстиції України презентовано мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога». Проєкт реалізовано за підтримки партнерів Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги – Міжнародного фонду «Відродження», Української фундації правової допомоги та компанії-розробника IDev. 

Під час вступного слова заступник Міністра юстиції Валерія КОЛОМІЄЦЬ підкреслила, що Міністерство юстиціі? та Координаційний центр з надання правової допомоги вже більше 8 років реалізують надання безоплатноі? первинної та вторинної правовоі? допомоги.

«Кожного разу ми намагаємося спростити і покращити наші сервіси. Сьогодні ми презентуємо наи?простішии? спосіб доступу до безоплатноі? правовоі? допомоги – мобільнии? додаток «Безоплатна правова допомога». Ми зрозуміли, що це вкраи? потрібнии? інструмент на початку карантину, коли збільшилась кількість звернень до системи БПД і люди були змушені шукати наші контакти на різних платформах та соціальних мережах. Завдяки нашим партнерам, з якими ми вже не першии? рік реалізовуємо різні проєкти, ми зібрали це все в одну кнопку на мобільному телефоні. Можна сказати, що тепер правова допомога може бути у кожного в кишені постіи?но», – наголосила Валерія Коломієць.

Таким чином, за допомогою додатку можна: зателефонувати на єдиний номер
0 800 213 103 та отримати консультацію юриста; «замовити» письмову юридичну консультацію; подати запит на отримання послуги із захисту та представництва в суді; надіслати запит на отримання адресної правової допомоги; знайти за допомогою геолокації найближчий центр або бюро правової допомоги; прочитати правові консультації у правничій вікіпедії WikiLegalAid тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь