A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

БЕЗОПЛАТНА ПРАВОВА ДОПОМОГА ТЕПЕР І В МОБІЛЬНОМУ ТЕЛЕФОНІ

Дата: 06.08.2020 13:35
Кількість переглядів: 294

Мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога» дозволяє розширити доступ людини до правовоі? допомоги: не лише перевірити, чи належить особа до суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу, а и? замовити адресну правову допомогу, скористатися правничою вікіпедією WikiLegalAid, дізнатися контакти та автоматично зателефонувати на єдинии? номер системи БПД 0800213103 для отримання консультаціі?

У Міністерстві юстиції України презентовано мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога». Проєкт реалізовано за підтримки партнерів Міністерства юстиції та Координаційного центру з надання правової допомоги – Міжнародного фонду «Відродження», Української фундації правової допомоги та компанії-розробника IDev. 

Під час вступного слова заступник Міністра юстиції Валерія КОЛОМІЄЦЬ підкреслила, що Міністерство юстиціі? та Координаційний центр з надання правової допомоги вже більше 8 років реалізують надання безоплатноі? первинної та вторинної правовоі? допомоги.

«Кожного разу ми намагаємося спростити і покращити наші сервіси. Сьогодні ми презентуємо наи?простішии? спосіб доступу до безоплатноі? правовоі? допомоги – мобільнии? додаток «Безоплатна правова допомога». Ми зрозуміли, що це вкраи? потрібнии? інструмент на початку карантину, коли збільшилась кількість звернень до системи БПД і люди були змушені шукати наші контакти на різних платформах та соціальних мережах. Завдяки нашим партнерам, з якими ми вже не першии? рік реалізовуємо різні проєкти, ми зібрали це все в одну кнопку на мобільному телефоні. Можна сказати, що тепер правова допомога може бути у кожного в кишені постіи?но», – наголосила Валерія Коломієць.

Таким чином, за допомогою додатку можна: зателефонувати на єдиний номер
0 800 213 103 та отримати консультацію юриста; «замовити» письмову юридичну консультацію; подати запит на отримання послуги із захисту та представництва в суді; надіслати запит на отримання адресної правової допомоги; знайти за допомогою геолокації найближчий центр або бюро правової допомоги; прочитати правові консультації у правничій вікіпедії WikiLegalAid тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь