A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 14.08.2020 10:37
Кількість переглядів: 546

Новослобідська сільська рада Путивльського району Сумської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади консультанта комунальної установи «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради.

Комунальна установа «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради знаходиться за адресою: Сумська область, Путивльський район,  с. Князівка, вулиця Жовтнева, будинок 25.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2012 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та відповідно до норм чинного законодавства.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто або поштою) такі документи:

- копія паспорта громадянина України;

- письмова заява про участь у конкурсі;

- копія трудової книжки;

- автобіографія;

- копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, ксерокопію атестаційного листа (за наявності); ксерокопію посвідчень про курсову перепідготовку (за наявності); присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня (за наявності);

- письмова згода на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати  додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

На посаду Консультанта призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше п’яти років.

Документи подають особисто або поштою з 14 серпня 2020 року по 27 серпня 2020 року з 8.00 до 17.00 (п’ятниця – з 8.00. до 16.00) до Новослобідської сільської ради: вул. Першотравнева, будинок 3, с. Нова Слобода, Путивльський район, Сумська область.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється державною мовою за результатами перевірки на знання чинного законодавства у тому числі у сфері професійного розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсних та міжшкільних ресурсних центрів, та проведення співбесіди.

Місце та час проведення конкурсу: 28 серпня 2020 року 0 15.00 Новослобідська сільська рада, вул. Першотравнева, будинок 3, с. Нова Слобода, Путивльський район, Сумська область.

Уповноважена особа: Білокопитова Ганна Михайлівна 

електронна пошта: org_nsloboda@ukr.net

Довідки за телефоном: 5-45-20.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь