A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Засідання сесії

Дата: 17.08.2020 11:35
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

14 серпня 2020 року в залі засідань Новослобідської сільської ради, під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко, відбулось засідання тридцять дев’ятої сесії сьомого скликання Новослобідської сільської ради. На якому було розглянуто 32 питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади. Одним з первих було розглянуто питання, щодо створення Комунальної установи «Новослобідський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новослобідської сільської ради Путивльського району Сумської області на виконання вимог чинного законодавства. Мета центру – сприяти професійному розвитку педагогів закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, інклюзивно - ресурсних та міжшкільних ресурсних центрів. Із штату виводиться методичний кабінет і тепер буде створений центр професійного розвитку педагогічних працівників.

Дуже бурним було питання щодо організації роботи навчальних закладів в умовах карантинних обмежень та потребу в засобах передбачених рекомендаціями МОЗ ( придбання піромітрів, диззасобів в кожний кабінет, придбання електричних сушилок для рук в кожну санітарну кімнату та інше).

Розглядались питання, щодо виділення коштів із сільського бюджету на виплату матеріальної допомоги на лікування населенню.

У зв’язку з набранням чинності 18 березня 2020 року Закону України «Про повну загальну середню освіту» відділ освіти, молоді та спорту приводить у відповідність положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Новослобідської сільської ради.

Було розглянуто питання щодо внесення змін до сільського бюджету на 2020 рік, згідно перерозподілу коштів в межах виділених асигнувань.

Прийняті відповідні рішення по земельним питанням (про затвердження технічної документації із землеустрою; про затвердження проектів землеустрою; про виділення в натурі(на місцевості) земельних ділянок; про надання дозволу на розробку проекту землеустрою).

З усіх питань порядку денного було прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь