A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Шукаємо роботу разом!

Дата: 18.08.2020 15:23
Кількість переглядів: 480

Фото без опису

Вже більше року в роботу служби зайнятості введено інститут кар’єрного радника, який здійснює поглиблений індивідуальний супровід безробітних. 

Прикладом успішного тандему карєрного радника та шукача роботи є працевлаштування за направленням служби зайнятості сумчанина Івана Кашлєва. За професійним досвідом – слюсар-сантехнік, після запровадження карантину втратив роботу й звернувся до Сумського міського центру зайнятості. Кар’єрний радник Ірина Чернова, проаналізувавши всі побажання й можливості шукача роботи, врахувавши потреби роботодавців уже під час першого особистого відвідування центру зайнятості, запропонувала підходящу роботу й чоловік отримав направлення на працевлаштування за фахом у ТОВ  "Керуюча компанія "ДОМКОМ СУМИ".  У результаті людина в короткий строк повернулася в робочий стрій і нині має стабільний заробіток, а  підприємство – кваліфікованого працівника.

«Запровадження інституту кар’єрних радників активізувало роботу державної служби зайнятості за всіма напрямами роботи: від модернізації обслуговування безробітних та роботодавців до розширення активних програм зайнятості населення, що дозволило змінити монолог на діалог між клієнтом та фахівцем центру зайнятості, які спільно та за взаємною згодою йдуть до кінцевої мети співробітництва – успішного працевлаштування», - зазначив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь