A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

З Днем Незалежності!!!

Дата: 23.08.2020 23:28
Кількість переглядів: 621

 День Незалежності – найважливіше державне свято України – символізує національну єдність і спільну відповідальність за майбутнє країни.
З поконвіку українці прагнули жити вільно, сповідувати власні традиції та звичаї. 24 серпня 1991 р. стало визначною датою, золотою сторінкою в історії молодої держави. Цей день започаткував нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпивши його вікові, демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
 Творення історії – обов’язок кожного з нас. Немає значення де ми народилися: в Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, якою мовою говоримо... Важлива лише цілісність нашої Батьківщини і наше спільне майбутнє. Пам’ятаймо: тільки разом ми можемо його змінити на краще, бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.
Від душі вітаємо вас зі знаменною датою – 29 річчям Дня Незалежності України! Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому хочеться побажати, щоб кожен з нас, в першу чергу почав з власної незалежності! Незалежності від шкідливих звичок, незалежності від чужої думки, незалежності від усіх неприємностей. Нехай незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти і радіти!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь