A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Проведено чергове засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради

Дата: 28.08.2020 16:08
Кількість переглядів: 627

Фото без опису

27 серпня 2020 року в залі засідань Новослобідської сільської ради, під головуванням сільського голови Ольги Гаркавенко, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради. Розглянули 27 питань порядку денного, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади. 
         Зокрема, затвердили Положення про порядок прийому-передачі справ, документів та майна при звільненні та призначенні працівників апарату, керівників самостійних структурних підрозділів, керівників підприємств, закладів Новослобідської сільської ради, з даного питання доповідала головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи Ганна Білокопитова. 
         З питань розгляду довідки Путивльської районної державної адміністрації про стан роботи із зверненнями громадян у виконкомі Новослобідської сільської ради, та листа Сумського обласного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді звітував керуючий справами виконкому Вячеслав Дериземля, який також вніс пропозиції з питання  внесення змін до видів громадських робіт на території Новослобідської сільської ради у 2020 році.
         Секретар ради Олена Мірошнікова зупинилася на питаннях чергового призову громадян України  на строкову  військову службу в жовтні-грудні 2020 року, визначення місць для  розміщення матеріалів передвиборної  агітації  на території  Новослобідської сільської ради та про заходи щодо збільшення надходжень до місцевого бюджету, економного, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів та недопущення втрат місцевого бюджету.
          Питання підсумків роботи закладів освіти Новослобідської сільської ради у 2019-2020 навчальному році та перспективи розвитку на 2020-2021 роки та затвердження паспортів шкільних автобусів закладів освіти Новослобідської сільської ради внесла на розгляд виконкому начальник відділу освіти, молоді та спорту  Тетяна Чернякова.
          На розгляд членів виконкому були запропоновані питання захисту прав дітей, з врахуванням пропозицій комісії з питань захисту прав дітей, про що інформувала начальник відділу (служби) у справах дітей Антоніна Нечаєва.
          Було вирішено планові питання про внесення змін до погосподарської книги та виділення  коштів з сільського бюджету на виплати матеріальної допомоги громадянам. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь