A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ПРАЦІВНИКИ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ ТА ЛЮДИ, ЯКИХ ЗАХОПЛЮЄ ТУРИЗМ!

Дата: 27.09.2020 14:52
Кількість переглядів: 844

 
Вітаю з Днем туризму – святом усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок. Туризм, який останнім часом набув широкого розвитку, – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію та виробництво, сприяє пожвавленню міжрайонних, республіканських, міжнародних обмінів та людських контактів.
 
Наша Новослобідська громада, з її вигідним географічним розташуванням, історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами, багатою спадщиною, безцінними рекреаційними ресурсами та привітними і щирими людьми, має всі умови для розвитку туризму. Я впевнена, основні здобутки туристичної галузі Новослобідщини ще попереду. Треба багато і наполегливо працювати, аби туризм набув більшого динамізму у своєму розвитку, став взаємовигідним і для туристів, і для туристичної індустрії, і для громади та держави в цілому. Наш неповторний край, унікальна горюнська культура, варті того, щоб відкрити перед світом свої унікальні природні багатства, самобутність своєї історії, культури, народних звичаїв і традицій. Наші сакральні місця, унікальний контактний музей горюнської культури, база відпочинку «Рибальский стан», історичні пам’ятки часів Другої світової війни, археологічні об’єкти, природні заказники, неповторна річка Сейм, озера та ставки завжди чекають на гостей!
 
Тож щиро бажаю працівникам індустрії туризму вагомих здобутків, а туристам зі стажем і початківцям – міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу! Крокуємо з нами! Крокуємо разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь