A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради

Дата: 25.09.2020 17:02
Кількість переглядів: 937

 Фото без опису

  25 вересня 2020 року в залі засідань Новослобідської сільської ради, під головуванням секретаря сільської ради Олени Мірошнікової, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Новослобідської сільської ради. Розглянули 20 питань порядку денного, які стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

         Про питань плану роботи виконавчого комітету Новослобідської сільської ради на  ІV квартал 2020 року та підготовки об’єктів соцкультпобуту до роботи в осінньо – зимовий період 2020 – 2021 років інформувала секретар сільської ради Олена Мірошнікова.

         Питання фінансування програм відділом ЖКГ та про безоплатну передачу майна озвучив начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Лучанінов.

         З питань внесення змін до бюджету, фінансування програм та перерахування коштів з цільового фонду сільської ради доповіла головний спеціаліст відділу фінансів та економічного розвитку Наталія Скрипченко.

         Розглянуто питання затвердження Переліку платних послуг, які можуть надаватись Комунальним закладом «Центр з надання соціальних послуг» Новослобідської сільської ради та тарифів на них, з цього питання виступила виконуюча обов’язки директора комунального закладу «Центр з надання соціальних послуг» Лілія Єременко.

          На розгляд членів виконкому було запропоновано питання затвердження рішень педагогічної ради Новослобідського навчально-виховного комплексу від 01.09.2020, 31.08.2020, 16.09.2020 та про хід виконання розпорядження сільського голови Новослобідської сільської ради від 22.07.2020 № 115/02-05 «Про заходи щодо підготовки та організованого початку 2020-2021 навчального року в закладах освіти Новослобідської сільської ради», які внесла начальник відділу освіти, молоді та спорту Тетяна Чернякова.

          З питань відзначення у 2020 році  Всеукраїнського дня бібліотек, Дня туризму, заходів з відзначення Дня захисника України та Дня Українського  козацтва та затвердження плану заходів щодо реалізації 2020 році Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки, - доповіла начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тетяна Лучанінова.

           Було вирішено планові питання про виділення  коштів з сільського бюджету на виплати матеріальної допомоги громадянам. З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь