A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Дорогі наші бібліотекарі!

Дата: 30.09.2020 10:23
Кількість переглядів: 975

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Ваша професія, яка вимагає уважності, скрупульозності та вміння спілкуватися з людьми та любові до книг. Саме бібліотекарі допомагають знайти потрібну книгу, яка робить читачів трішки кращими й ближчими до знань. Бібліотекарі завжди готові допомогти у великому виборі книжок і порадити, що почитати з новинок. Сьогодні, коли весь світ вміщується на екрані одного гаджета, як ніколи хочеться взяти в руки книгу та почути шурхотіння сторінок. У бібліотеках ми завжди відчуваємо спокій та гармонію саме завдяки людям, які працюють для того, щоб у наші руки попала потрібна книга.

Сьогодення визначає, що одним із критеріїв визначення спроможної територіальної громади є її здатність забезпечити належний рівень надання послуг у сфері культури. Бібліотеки – це організації, які розвиваються разом з громадою. І та модель, яка була раніше не вписується в ритм сучасного життя і не в змозі задовольнити потреби сучасного читача. Тому, працюємо разом з оновлення публічної бібліотеки: відкритий простір для спілкування, що поєднує різні фокус-зони: зона для невеликих груп користувачів, де можна обговорювати різні проблеми й громадські ініціативи, зона для великих груп, де проводяться соціокультурні заходи, простір для творчих людей і тиха відокремлена зона для читання, нові книжки на всі смаки, захоплюючі ігри для дітей, сучасний дизайн інтер’єру. Все це допоможе бібліотеці стати популярним місцем відпочинку та цікавого дозвілля для всіх верств населення громади. І це все буде завдяки Вам, дорогі наші працівники бібліотек.

Тож, бажаємо Вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, родинного тепла, дружнього взаєморозуміння та підтримки. Ваша професія надзвичайно важлива для нашого суспільства і саме Ваша відповідальна справа відкриває нам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь