Новослобідська громада
Конотопський район Сумської області

Обласний соціально-освітній національно-патріотичний проект «Голос крові: ми – Українці!»

Дата: 26.11.2020 10:31
Кількість переглядів: 338

Дозвіллєве життя дітей та учнівської молоді громади вирує. Конкурсів організовується і проводиться багато, але наші діти встигають брати участь всюди.)))

За завданнями обласного соціально – освітнього національно – патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці!», з метою вдосконалення змісту і засобів національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, формування у майбутнього покоління високої громадянської свідомості, утвердження в свідомості юних громадян патріотичних цінностей було проведено територіальний етап обласного творчого конкурсу «Моя Україна – соборна, вільна, неподільна!» у номінації есе. На конкурс було представлено 6 творчих робіт вихованців, учнів закладів позашкільної та загальної середньої освіти Новослобідської громади. Згідно з Умовами проведення конкурсу на розгляд членів журі було представлено конкурсні роботи учасників за двома віковими категоріями: І – 12 – 15 років, ІІ – 16 - 18 років. При оцінюванні робіт ураховувались грамотність, логічність, цілісність, ерудиція, оригінальність, самостійність і зрілість думки відповідно до вікової категорії конкурсанта. Творчі роботи дітей характеризуються оригінальністю сюжету, яскравістю та виразністю, глибоким патріотизмом. У них відображено тему любові до України.

Щиро вітаємо учасників з перемогою у територіальному етапі обласного конкурсу! У І віковій категорії: з ІІ місцем – Купченко Наталію (вчитель Парфенюк М.М., Новослобідський НВК), з ІІІ місцем – Селіну Людмилу (вчитель Міщенко Н.М., Юр'ївський НВК), Гарбузову Дар'ю (вчитель Скворцова С.В., Юр'ївський НВК), Жердєву Юлію ( вчитель Парфенюк М.М., Новослобідський НВК). У ІІ віковій категорії: з І місцем - Банну Аліну (вчитель Міщенко Н.М., Юр'ївський НВК). На обласний етап конкурсу будуть надіслані есе Купченко Наталії та Банної Аліни. Щиро, від усього серця бажаємо учасникам не зупинятися на досягнутому і перемоги у обласному етапі конкурсу!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи подобається вам наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь